Tussiluran sånt bröd!

Ellas mossa kallar ibland Ella för Tussiluran vilket gör att Ella ibland kallar sig själv för Tussiluran. Ella äter Lingongrova till frukost ... nästan alltid. För ett tag sen köpte dock hennes mossa ett annat bröd som Ella också ville prova. Det var jättegott! Så nu på morgnarna finns det antingen "vanligt" bröd eller "sånt" bröd ... Ella vill helst ha "sånt" bröd så för att förtydliga meddelar Ella "Ella ha sånt bröd Tussiluran ha sånt bröd"! O så prickigkorv på det.

Häromdagen satt Ella i fassans knä framför datorn och tittade på rallybilar ... o när det hade gjorts ett par ggr gick fassan över till en ny aktivitet. Fassan sa en bokstav o så leta Ella upp den på tangentbordet. Det är rätt sött att se när hon nästan ligger ner i tangentbordet o letar o letar ... hon hittade till o med Z o den visste vi inte ens att hon kunde!

Idag hos fina-Stina fanns det stora fina bokstäver på väggen där det stod HEMMA o Ella kunde H men E vill hon gärna ha till L (som i eLLA)! O så var varje bokstav målad i en fin färg ... galet tjusigt!

När dagen hos fina-Stina var slut stack vi hem o förberedde middag till oss o Kajsa. Fassan skulle på jobbsportstävling ... så vi tog hem Kajsa istället. Det blev vädigt kramigt med Kajsa o Kajsa skulle vara med o fixa! Så vi bestämde raskt att den 1 maj skulle nog Ella kunna sova över hos Kajsa!

Innan idag har vi även informerat Ella om att idag är det torsdag, imorgon är det fredag och SEN är det lördag och då ska Ella sova hos farmor o farfar! Ella vill gärna ha med mossan o fassan men vi ska ju galet nog sova i Malmö ...

Bilder från idag ... finns på bilddagboken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0