Ella rödstjärt ...

Ja, fy fasiken stackars Ella!

Idag var vi ute på en cykeltur o mossan tog en liten väska med sig med bara en extra blöja. Tog bland annat en runda in på biblioteket och Ella tyckte detta var ett fantastiskt ställe! Kanske har Ella samma bajsinstinkt som sin mossa för Ella bajsade nästan direkt ...
Tyvärr finns inget skötbord på bibblan bara en väldigt väldigt liten toalett ... Ella fick sitta på dass när hon blev torkad, vilket inte var så lyckat för det blev ju inte direkt helt rent. Anyway, tänkte att vi snart skulle va hemma o kunde ta en rejälare tvättning (okej, kom på nu att man faktiskt kunde satt henne i vasken, men nu är det försent ändå).

Jaja, ut igen till böckerna o så skiter hon igen! Nu var ju blöjorna slut så vi tog cykeln hem. Direkt av för bytning.

AJ AJ AJ! Ella blev galet ledsen när jag skulle torka och hon var riktigt röd i rumpan. Stackars stackars Ella men det finns inte så många alternativ till att bli ren ... så vi kämpade på lite o hon blev ren till slut.

Sen var allt bra igen o fassan kom hem och strax efter kom farmor o Anni också! Farmor o Anni passade Ella medans Ellas päron stack o handlade.

Duschning sen var inte så lyckat heller då hon hon nu sitter i en liten balja o plaskar. Men hon ville inte sitta på rumpan så hon satt på huk hela tiden ... och inte nog med det, hon skiter EN GÅNG till sen igen! Samma ledsna Ella ... hoppas salvan hinner verka jättejättemycket under natten iaf!

Både bilder o film finns på sina respektive sidor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0