Ella inte mätt!

Ja, det är en himla massa som händer hela dagarna med Ella. I helgen har hon meddelat, under måltid, "inte mätt". Det är då en blandning av 'mätt' som betyder att man slipper äta mer och 'inte' ett numera vanligt uttryck för NEJ! I detta sammanhang och med den ihopsättning blir det helt knas ... men Ella fattade kanske själv det omöjliga o ändrade sig till Mätt!

Ella kan ändra sig! Till exempel när hon sitter o leker o pratar för sig själv kan man höra henne sig ett ord sen lägga till ett annat ord ihop med "menar jag".

Under vår långa långa promenad ner till havet häromdagen fick Ella till slut syn på havet! Ella är galen i havet! Dock skymdes efter ett tag havet av några buskar och Ella blev helt galen ... efter det utbrottet följde en hel del 'INTE'!

Intresset för Toyotan, Nissan och Golfen är fortfarande stort! Vilket är bra för när Ella kanske inte är på sitt bästa humör kan man oftast locka fram det lite bättre humöret med att fråga hur det ligger till med bilarna!

Ett nytt intresse kan man säga har skapats, antagligen från ovan info ... väldigt många bilar hänvisas till med frågan 'heter den'. Parkerade bilar är dessutom intressanta pga sina registreringsskyltar som ju både har bokstäver och siffror.

Ella gillar ju rabblingar av information av de flesta slag. Ella rabblar också mycket själv. Till exempel igår i duschen hör man Ella säga 'fler' och så rabblar fassan lite bilmodeller och Ella själv inflikar med både Audi och Saab ... när man sen inte kommer på mer uppmuntrar Ella en med 'mer mer' och tittar frågande på en!

Efter duschen idag hade Ella tjusiga lockar ... dom försökte vi föreviga här nedan (för övrigt dagens enda bilder), och vill man har mer så ska det laddas upp en film från rallybildstittandet!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0