Ella bella bus - tussiluran - kebabnisse

Det känns trögt att skriva här. Vill gärna men känns som att jag glömmer det som händer på dagen (och som jag försöker att komma ihåg att berätta), så istället blir det bara en upprabbling av vad som har gjorts.
Det hade varit roligt med ett minne så att det istället står massa roliga saker som Ella har sagt o gjort ...

Idag till exempel, vad har Ella sagt idag? Jaa? En massa prat om Bosse (granne till Ellas farmor o farfar) ... och så förstås GALET mycket prat om bilar. Bilar som kör förbi, bilar som står parkerade, färger på bilar, modeller på bilar, vilka Ella vill köpa, vilka bilar som mossan ska köpa, vilka bilar Ella vill åka i!

Veckans förskolelämning har gått mindre bra. Ledsen Ella, dåligt mottagning från personalens sida men en mossa som stänger dörren o låtsas att allt blir bra. Känns i magen. Speciellt när det är ledsamt även när Ella plockas upp. Ella blir förstås glad men det är med gråten i halsen ... men det verkar egentligen inte vara så jättefarligt för så fort vi kommer utanför dörren är Ella sitt glada vanliga jag. O när vi inte är på förskolan (på väg in) så kan vi prata glatt om förskolan, fröknarna och barnen!

Idag blev det en lång dag på förskolan för Ella för mossan skulle på möte med arbetsförmedlingen så fassan skulle hämta upp Ella vid halv fyra. Men det blev att både mossan o fassan kom o hämtade och lyckan var nog total hos Ella! Vi kom ihåg att fråga om Ella drack mjölk på förskolan och det gjorde hon (helt tvärtemot mot vad hon gör hemma)!

Efter förskolan blev det en runda till Väla. Mycket att titta på, speciellt de fina nycklarna och vattnet ... men också mindre roliga grejer som gör att Ella blir arg och ledsen och skriker lite. Sätter sig på golvet, gör jätteledsen mun genom att gapa! Mitt upp i allt ska det kramas också. Och bokstäver ALL OVER THE PLACE ...

Bokstäver ser Ella nästan överallt ... imorse tuggade hon fram (ikke med vilje) ett A och ett I/J ...

Böcker är förstås roligt. Speciellt Häxkalaset med Laban och Labolina samt Emma tvärtemot ... Ella rabblar själv små stycken ur båda böckerna.

O så balkongen. Vädret gör ju att balkongdörren nästan alltid är öppen och därmed är Ella där nästan alltid!

Så, nu fick jag skrivit lite iaf ...


Ella tycker gubben (till vänster) var mer än lovligt läskig ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0