Bil-d

Nedanför vår lägenhet står bland annat en lila Renault, en blå Nissan, en grå Toyota och en röd Golf ... de tre sista har ella stenkoll på för dom kan hon se från balkongdörren! O det är ett evigt springande fram och tillbaka till balkongdörren för att uppdatera sig om bilstatusen. O ett rabblande förstås om vilka som är där och vilka som har kört iväg.
Den lila Renaulten ser Ella bara om vi lyfter upp henne i fönstret ... men den checkas vid varje fönstertitt!

I lördags kom Ellas mormor och hon är här fortfarande. Mormor var med o hämtade Ella på förskolan idag och sen åt vi lunch på Linnea följt av en lekplatsrunda.

Annars kommer det in mer o mer Inte! Ellas päron försöker sluta ställa dumma frågor för att slippa svar från Ella ... men ibland slinker det igenom en fråga ändå, fast Ella bryr sig inte om det är en fråga eller ej för hon säger Inte ändå när hon vill.

Sen ligger det två påskägg sidan om micron som båda är till Ella ... fast det vet inte Ella förstås!

Ella har ratat sin första tandkräm. En colgate med stjärnor i ... den verkar vara för stark för hon vill att vi blåser i hennes mun när vi använder den.

På lämningen idag på förskolan (Ella var ju hemma hela förra veckan) gick det bra men lite ledsen när hon upptäckte att fröken Lillemor hade semester ...

I bilen, vagnen eller när annan tid hon är vaken och utomhus så hittas bokstäver, siffor och färger som ska rabblas och sägas om o om igen!


I övrigt har uppdateringen varit kass här inne men oftast uppdateras Ellas bilddagbok, även idag ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0