Mjuka!

Ellas mossa är väldigt förtjust i att "mjuka" på händer o fingrar...men helst inte sina egna! "Mjuka" är som att känna på, kan man säga. Iaf så har ju än så länge Ellas fassa få ta det mesta av mjukningen men sen Ella kom så har ju det blivit lite mer uppdelat. Dock är ju Ella inte så förtjust i att sitta stilla för att bli mjukad på...

Men när Ellas mossa kör bil o Ella är lite trött så passa Ellas mossa på att mjuka på Ellas hand. Ella mossa är väldigt försiktig för Ella mossa veeet att det kan ta slut när som!

Så i lördags när Ella o hennes mossa var ute o körde, säkert en hel halvtimme, så fick Ella mysa med nappen och Ellas mossa fick mysa med att mjuka på Ellas hand...the best of the best!
Ibland var Ellas mossa förstås tvungen att släppa Ellas hand för att växla t.ex. eller svänga väldigt mycket med ratten...o DÅ då blev det liksom extra mysigt för då ville Ella inte släppa o när hon ändå sen blev av med mjukningen så väntade hon liksom in till att mossans hand var tillbaka o mjukade på Ellas hand!

Hajjar ni? Ja för Ellas mossa blev det nästan tårögt iaf...tänk om Ella också blir en sån som bara vill mjuka hela dagarna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0