GratulationsElla.

Nytt kalas idag. För Kajsa, mossans moster. Inte nog med det, det var pizzakalas! Så efter förskolan, lekplatsen, presenthandling och efter att fassan kom hem så stack vi till Kajsa! Och så var ju Gamlingarna o Molly där. I början var det mest häng hos mossan o fassan men sen gick det bra med Molly också och dom brydde sig inte så mycket om varandra.

Ella har lärt sig att fassan har en 'snutte' och ella o mossan har en 'fisse'. Det är fassan som är utbildaren ...

Mossan tycker det är lagom kul att prata om detta. Mossan refererar till rumpan istället, antingen den där fram eller där bak. Ella lyssnar på fassan.

Idag på kalaset kom snutte-snacket upp. Men vet man inte om vad hon säger så hör man nog inte och Gamlingarna hör inte så bra ändå så vi pratade snabbt bort det. Samma snack kom upp i helgen när farmor o farfar var o hälsade på. Mossan försöker lite nonchalant svara Ella som att det är den NATURLIGASTE sak i världen (vilket det inte på något sätt är får då hade vi alla gått nakna konstant) ...

Jaja, nog om närhet. Bilder finns på bilddagboken och en ny film håller på att laddas upp på you tube.Just det. Ella skulle sjunga Vi Gratulerar för Kajsa och mossan hjälpte till. Ella bytte dock ut Kajsa mot gårdagens Sofie Igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0