Snacka går ju!

Ja, idag har Ella snackat som en galning! Började redan när vällingen var slut och Ella gick igenom tavlor, vad som fanns på tavlorna och vad som visades på tv och så vidare ... trevligt trevligt att sitta o lyssna på!

På förskolan lyfte en fröken (Lillemor) upp Ella o gick iväg o tittade i olika rum. Ella skrek i säkert 3 sekunder sen var hon helt tyst o lyssnade när de gick runt! De andra föräldrarna hade testlämning idag men jag stannade kvar.

Efter förskolan tog vi vägen om gungorna o fördrev tiden där lite. Hemma igen o innan det var dags för mat hann Ella leka lite själv på eget förslag!

Efter sovningen fördrev vi tiden med att mysa och vika tvätt sen stack vi iväg för att hämta fassan på jobb och så vidare till Totta o Stiffe! Totta o Elin var hemma o Ella hängde på Totta direkt! (o kom ihåg att för ett drygt halvår sedan så var Totta klart lite läskig) Totta skulle 'Visa' och det var inga problem att hänga med Totta till övervåningen o kolla in Elins grejer! Elin fungerade bra med. Sen fick Ella låna badkaret och bada ... helt galet glad!

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0