Kiss och bajs!

Äntligen, säger Ellas päron! Kiss och bajs är spännande i Ellas värld! Iaf idag när vi var inne i kostallet och det stod fem läskiga kalvar där. Men så började den ena kalven efter den andra att bajsa och kissa ... tjohoo! Något att fokusera på och Ella var hooked!

Förutom dagens tur ut till Elsa (o hunden Hillary), Marianne (o hästarna) och Inger (o Fredric) så har det varit mycket snack om farmor o farfar! Ellas päron ville liksom snacka lite om att Ella skulle få sova där lördag till söndag, så snacket började redan imorse när vi bytte blöja. Då gick Ella o satte sig i hallen för att vänta på att vi skulle öppna dörren när farmor o farfar skulle komma! Gulledej! Så det blev många överkäcka förklaringar med att: Jaa, jippi IMORGON ska Ella till farmor o farfar ... o så rabblar Ella alla aktiviteter som görs där. Bada med ankorna, plaska och simma. Leka med sakerna. Gunga, hänga upp gungan, stå på pallen för gungan är högt upp, hämta gungan och pallen i farfars garage.

Men nu var det dagens aktiviteter det skulle handla om. Så medan Ellas fassa kurerade sig hemma i soffan så stack Ella o hennes mossa iväg direkt efter frukost. Först inom Elsa (Ellas mossas farmor) och labradoren Hillary. Där stannade vi i trekvart och samtalade lite. Under de kvartarna blev de ett o annat "åka hem" från Ella ...

Vi fortsatte ut till hästarna och där träffade vi Marianne. Ella klappade Bambi och Wilma och så letade vi redan på alla de andra hästarna och fick tag på Katja. Sen hittade vi konerna. Ella pratar mycket om Marianne också men trots det så blir det inte så avslappnat men Marianne leker snällt med Ella, koner och vattnet i konerna. I gengäld visar Ella snällt tänderna när Marianne frågar om dom! Så tittar vi i hästarnas badkar där dom dricker vatten. Ella vill bada (kanske för att Ellas mossa skojade om det) men det fick räcka med att ta av vantarna och känna! Vipps var klockan kvart i tolv och Ella borde ha ätit och somnat för längesen!

Iväg i bilen igen för att se om morfar med familj var hemma. Nix. In i bilen o låta Ella somna. Ella somnar snabbt och mossan ställer sig på morfars uppfart o sitter kvar i bilen och vipps kommer Inger o Fredric. Ella har fått sova i bilen innan medans mossan har varit inne i huset o haft koll. Mossan hade sämre koll denna gången ... men det verkar som det bara hann komma några få tårar innan mossan räddade Ella från bilen! Mat, lek och bajs med Inger innan vi gick ut en runda och hälsade på alla djuren. Korna, grisen, hunden, katterna och kaninerna funkade fint. Fåren not so much. Men bara det att kalvarna (ettåriga) i stallet funkade så fint så gör det ju inget att får är läskiga.

Bilder på bilddagboken och film på youtube!


De ofarliga kalvarna som snällt både kissade och bajsade som på beställning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0