Hem eller sjung!

Ja, det var väl de vanligaste kommenterarerna från Ella under den en timme långa förskolepåhälsningen! Annars gick det bra. Det var nog åtta eller nio barn med vars en tillhörande förälder.

Men dagen började tidigt för Ellas del. Redan kl 7 fick vi gå upp för att vara på förskolan 8.30, men det gick bra också. Efter förskolan gick vi till stora lekplatsen för att gunga o åka lite rutschkana. Där fanns redan två barn som lekte där o Ella är duktig med att påpeka 'Barnen'.

Ella mossa tänkte att Ella nog skulle sova länge idag så Ella fick lägga sig en halvtimme tidigare ... men Ella vaknade sen duktigt precis efter en timme!

På kvällen skulle Ella o hennes mossa lämna av Ellas fassa vid bion medans Ella med mossa fortsatte på kalas hos Ellas gamlamorfar! På väg till bion hämtade vi upp Ellas fassa kompis ... Då räckte inte "Lugnt" utan det blev till slut även napp o handhållning för att inte Ella skulle skrika av rädsla! Det kan vara lite klurigt att hålla handen samtidigt som man växlar när man kör!

Ella redo för förskolan:
(resten av bilderna för idag finns på bilddagboken)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0