En sammandragen Ella?

Så himla mycket nu så vi hinner knappt med oss själva!

Vi börjar med måndagen. Det va rju så längesedan det var måndag så jag kommer knappt ihåg. Men det blev en runda till lilla lekplatsen. O vi hann nog vara där i 20 minuter innan det väldigt mörka molnet hann ikapp oss! Ja, det regnade ju lite från o till hela dagen o på förmiddagen så putsade vi lite fönster mellan skurarna!

Sidan om lekplatsen har Skanska ett litet område med byggrejer bland annat kör en ganska stor "traktor" dit o hämtar o lämnar saker. Hör Ella traktorn så gäller det för henne att komma till någon trygg snarast möjliga. Även om vi inte låtsas om det så hör Ella när den närmar sig o samtidigt som hon håller fast allt vad hon kan i en håller hon koll på var "traktorn" befinner sig.

Efter lekplatsen så kom Ellas fassa hem lite tidigare än vanligt o sen kom Kristian o Josefine! Kristian o Josefine hade med paket till Ella! En jättefin brioleksak som ett litet dragdjur o på djuret låg något som liknade ett ägg och som rullade på djuret när man drog i djuret...ägget var roligast tyckte Ella! Kristian var läskig men Josefine gick ganska bra!

Sen kom Ellas farmor o farfar för att passa Ella medans Ellas päron tog det andra sällskapet ut på restaurang! När hela sällskapet kom hem igen sov Ella...nästan också farmor o farfar! Men de åkte hem o vi andra var uppe i flera timmar till...fast inte Ella dårå för hon sov!


Idag!
Ella orkade med 2 timmar på morgonen innan hon föll i sömn igen o var väck i nästa två timmar. Men det var ju bra för sen på em var det dags för sista öppna förskolan för sommaren. Ellas fassa har ikke bestämt sig för om han ska gå dit till hösten...
Men nu var vi där! Där var en himla massa barn o en fassa som inte skrämde Ella ett dugg! Han kunde till och med sitta sidan om henne... När det var slut där kom Ellas fassa o hämtade upp oss. Så var det dags för ännu en passning av farmor o farfar! Ella sover där till imorgon o stannar heeela dagen medans hennes päron jobbar.

Bilder:
HÄR
massor av bilder...massor av likadana bilder...men bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0