Amazing Ella!

Egentligen inget oväntat förstås...

Ella har varit i Karlskrona i tre dagar! Ella åkte dit med sina päron, farmor o farfar o faster Anni...

Ella o hennes päron sov i ett rum där Ella sov i en resesäng. Första natten somnade hon efter tjugo minuters klappande på ryggen. Andra kvällen somnade hon själv (efter 45 min av låtande o rörande, men inget stå:ande!).

Resan dit på fredagen fungerade smärtfritt! Ellas farfar hittade ett finfint stopp på vägen där Ella fick lite middag...o det var också Ellas farfar som hade fixat motellet!

Hela lördagen spenderades i centrala Karlskrona, för Ella, hennes mossa, farmor o faster. Pågarna körde med rallybilen. Ella höll sig lugn i vagnen förutom när hon fick springa av sig på lekplatsen SAMT på stranden! Yes, stranden!
Ella blev som galen i havet! Ville var i hela tiden...Ellas mossa tyckte efter ett tag att det gjorde lite väl ont i fötterna.

Söndagen blev ännu tossigare för Ellas del! 'Barnens Gård' besöktes o medans Ella sov första stunden i vagnen hoppade de andra omkring i hoppborgar, kuddar o studsmattor! När Ella vaknade upp var det precis till när vattenlandet öppnade...VATTENLANDET! The place to be, när balkongen inte finns i närheten! Ella åkte lilla ankrutschkanan, lilla forsen o sen stoooora rutschkanan med sin mossa! Ella var som gaaalen. Skönt för Ellas päron som liksom inte fullföljde den dära idén de hade innan om att gå på babysim med henne...men hon verkar redan nu modigare än sin mossa iaf!

Ella däckade i bilen sen...helt väck i två timmar!

Det blev två tidigare kvällar för Ellas päron men med tanke på hur snäll o lätt Ella är så gjorde det förstås ingenting! Ellas mossa är helt förundrad hur vi har lyckats att få Ella att bli så fantastisk!

Det finns bilder...dom kommer upp också...nog närsom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0