Ella, la la laaaa!

Hon e helt tossig!

BILDERNA HÄR!


Vi åkte iväg efter att Ella hade ätit lunch. Tog oss bort till Svanshall (?, eller där i närheten iaf) där Ellas mossa har jobbat för jättelängesen. Där hade vi picknick på filten med lite kex o dricka! O så tittade vi på hästarna. Väldigt försiktigt först men ju längre vi var där desto vågligare blev hon, Ella alltså!

Så Ella hann med både middag o sovstund i hagen!
Det blev nog två timmar där innan vi åkte vidare mot Ellas morfar. Morfar var inte hemma men däremot Inger o Sofie som var på väg mot badet så vi åkte med.

Ella blev helt tossig så vi fick plockat av oss lite lite av kläderna. Ellas mossa stod på trappan ner i vattnet o höll Ella så hennes ben fick badat.

(När Ella äter så avslutar vi alltid sista tuggan med att säga Nu Är Det Sistan o när den är inne meddelar vi att Nu Är Det Sluuut)

När Ellas mossa inte orkade hålla Ella mer så blev det en matreplik i repris o det funkade alldeles utmärkt. Ella var nöjd o vi gick därifrån glada allihopa!

När vi kom hem så chockade Ella sina päron! Ella brukar nämligen hänga runt någon av sina päron, där hon i bästa fall leker själv men iaf i närheten. Men nu direkt när vi kom hem gick Ella in på sitt rum o lekte...i en hel halvtimme!

Badadet är också lite kortfilmat HÄR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0