Lite nytt!

Igår:
När vi åkte bil sa Ella: Mossa köra bil
- Det är tre ord. På raken. Som en egen mening.

O så har det vari lite svårt att höra skillnad på när Ella säger mossan o när hon säger mormor men igår "lärde" hon sig 's' så nu är det ett tydligt Mossan!


Men för den 23 dec:
Mossan jobbade bara lite grand o kom hem när Ella hade lagt sig. Blev eftermiddagssömn för vi skulle ju till Inga på kvällen för julbord med halva Ellas fassas släkt! Nya fina klänningen från Ellas mormor och vi var redo för julfestligheter. Hos Inga fanns, förutom massa släkt, även katten Mis och storpudeln Ella ... båda djuren var nästan lika läskiga! Men god mat och så har Inga lite leksaker och ett PIANO! Hemfärd vid 21, så det blev en sen kväll för Ella.



O så julafton:
Vanliga morgonrutiner o sen vidare till Gamlingarna för gratulationer då Ellas gamlamormor fyller år på självaste julafton ju! Där blev det lite fika o lite lek med Molly. Sen lagom för Ellas middag fortsatte vi till Ellas farmor o farfar där det blev middag o lite julklappsutdelning innan Ella fick däcka i sin vagn o sova utomhus! Medans Ella sov fylldes farmor o farfars hus med Halmstadsläkt och när Ella vaknade fanns WILMA på plats! Ella vaknade lagom till Kalle Ankas jul men Ella var inte så road av just honom så hon lekte med sina nya saker istället. Efter Kalle packade vi in oss o mat i bilarna för att åka vidare till själva julfirandet! Där fanns ännu mer släkt! Mat o lek! Sen kom ju tomten men han var ju mer än lovligt läskig så han tittade vi inte så mycket på. En rolig grej var när Tomten då var i andra rummet så råkade Lena  komma förbi Ella o Ella blev så glad så hon klappade händerna o utbrast Lena! Det var en anekdot som hade varit roligare om man var där ...

Sen blev det ännu mer mat o ännu mer lek ... dock var inte Ella så säker på stället så det var mest lek i närheten av mossan eller av farmor. Sen vid 21.30 åkte vi hem.

Idag får bli en vanlig läggdag så Ella få komma ikapp sig igen. Har blivit två jättesena kvällar men Ella har fixat det galant! Endast ett litet utbrott lite senare på kvällen när Ella skulle hoppa ner från stolen o fick lämna kvar kameran på bordet ... släkten jublade o tyckte det var roligt med en reaktion från Ella! Flera sekunder tog det innan Ella hittade WILMA o lugnade ner sig.

HÄR FINNS DET BILDER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0