Goding!

Idag har vi tagit det lugnt på förmiddagen. Glömde förresten berätta att i onsdags fick ju Ella present av Kajsa...ett par skor o en klänning. Skorna hade hon på sig på kortet när hon sitter i vagnen o klänningen har hon idag.

Iaf, efter Ellas lunch tog vi oss flera hundra meter bort till affären för att hämta ut lite paket. På vägen dit blev vi stoppade av en man som gav oss en bok o pratade om att se de positiva i livet...Ella var lite misstänksam men han verkade snäll. Vi gick vidare. Sen på vägen hem fick vi sällskap av ett par som började prata om samma sak som gubben innan...o skulle vi vilja ha lösningen så hade de den...men då sa jag att jag fick precis lösningen i form av en bok...aha, samma 'vittnen' allihop!

Anyway. Ella åkte i den gamla vagnen för hissen var upptagen jättelänge när vi skulle ta oss ut. Ella fick sova sen när vi kom hem.

På em kom Kajsa o sen Ellas fassa. Kajsa passade Ella medan hennes päron hämtade hem bil. Sen stack Ella o hennes fassa till Ellas farmor o farfar för fixning av bil samt middag....Ellas mossa kom dit lite senare.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0