En liten gnutta Ella!

384148-497
Tuff som en bandyboll?!



Rätt gött uppvaknande!





Backandes...


Självförvållat...men underhållande för Ellas mossa som tittade på!

Måndag och då är det ju babycafeet! Strålande väder så när vi kom dit så började vi lite lugnt i sandlådan. Ellas första besök där. Lite sandsmak men mest åt hon på en spade! På insidan sen var det värsta holabaloo...massor med ungar o nästan alla (tre eller fyra små) var i samma rum. Det blev en jättering o snabba sånger. Ella tillsammans med alla de andra barnen blir helt tysta o bara glor på sångtanterna, roligt att kolla på.

Ella somnade på vägen hem så vi satte oss utanför huset o inväntade Ellas fassa som kom bara fem minuter efter oss. Stack iväg direkt för att inhandla den dära bilstolen...vilket vi försökte i fredags men då skulle vi komma tillbaka på måndag...idag skulle de kolla upp rabatten igen o höra av sig till oss!

Jaja, hem igen o busade lite i sängen. Ella verkar liksom bara ligga o njuta när man busar o pussar o kramar henne...så himla bra va!

Idag på cafeet, eller mer på lekstunde, lekte hon med en telefonlur som råkade komma lite långt bort o hon var väldigt nära en krypning. Fast det verkar inte som att hon fattar det, att hon egentligen kan. Precis som att hon inte riktigt hajjar att hon kan snurra från rygg till mage o tvärtom.

Imorgon är det fredag o då får vi besök o sen är det onsdag då får vi besök OCH så kommer (gamla)moster Kajsa till stan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0