Fredag 11 maj, 2018

Tidig fredag morgon stack vi iväg mot Legoland! Vi tog så klart båten över till Helsingör och laddade med lite proviant inför dagen (för det var så länge som det råkade räcka). Efter ett par timmar i bilen så tog det stopp precis vid Legoland. Det blev bilkö sista minutrarna men då hann vi med att spana på lite djur!
 
Barnen hann med ett åk innan vi drog i oss en hamburgerlunch! Nu var vi redo för åk!
 
 
Precis utanför lunchstället skulle en 4Dfilm starta så vi började där och sen tog vi karusellerna efterhand som vi passerade dem!
 
 
Vi hann så klart med att spana på en del av legobyggena också under dagen! Jag och Martha åkte en blöt karusell medan Ella och Adam tog en bergbaneåktur. Martha ville först inte åka någon bergbana med efter en stund ville hon ändå testa ... och sikken tur att hon gjorde det!
 
När kvällen kom var vi rätt trötta i benen så vi checkade in i stugan och drog till en lekplats innan det var dags för kvällsbuffe!
 
Vilken buffe! Massor av goda grejer till hela familjen! Sen fanns det roliga toapappershållare också!
 
En tidig kväll och sen upp igen på lördagen för att vara redo när karusellerna startade! Lika god frulle som kvällsmat och efter lite flushing och spelande så var vi redo att kasta oss in i första kön till den nya bergbanan!
 
Vi testade en del nya karuseller med mest körde vi på samma spännande bergbana som vi hade åkt lite dagen innan! Jag och Martha testade ytterligare en vattenkarusell där vi satt på den blötaste platsen, hejja oss!
 
Idag testade vi ett annat lunchställe där Adam tog en stor dricka och den var verkligen STOOOOR! Sen var vi redo för mer karusellåk! Vissa av karusellerna krävde insats från åkarna men det gjorde själva åkandet lite roligare faktiskt!
 
Ett par fikapauser och kartletande så vi orkade med oss själva!
 
DKpengarna från farmor och farfar gav ju lite bryderi ... chansa på att vinna stooora gosedjur eller säkra med köp av lite mindre gosedjur. Martha körde på det säkra medan Ella faktiskt chansade och vann!
 
Ännu tröttare ben denna kvällen med SuperMossan ställde upp och bar små trötta ben!
 
Så när nu det små rara benen hade fått vila lite orkade de med lite hjulningar på stora gräsmattan ... efter uppvärmning förstås!
 
Sista morgonen körde vi lite skattkarteletning och hittade både djur och flera lekplatser!

En himla härlig semester!

Kommentera här: