Runt 2a advent, 2018

Ja, då har vi hunnit med lite till. Martha har t.ex. fått lära sig en ny sång som hon passade på att spela ukelele till. Hon undrade först dock om det var en riktigt gitarr som hon hade. Nae, men en riktigt ukelele är det. (dock inte riktigt stämd men det är ju en petitess)
Vi har festat till det med hemmapoppade-i-kastrull-popcorn! Efter ett familjemöte som barnen ville ha kom det fram att iaf Martha tyckte att vi skulle ha det som fredagkvällsaktivitet!
 
Vi har pyntat pepparkakor i mängder eftersom det runt juletid finns Non Stop i mjölkchoklad!! Så det är kanske mer "pynta pepparkakor" ... rätt många provsmakas rakt från påsen! Men pynta p-kakor utan Non Stop är också roligt.
Så har Martha fått testa att dra fingret genom ljuslågan. Ella vågade inte.
 
Jag och Ella drog till Brunnby för att hämta ett gammalt skrivbord som vi fick ta över! Så vi bytte mot pyntade pepparkakor och julmust! Vi spanade på ett jaktlag som förhoppningsvis inte fick napp ...
Och så matade vi lamm med frallor och räknade väldigt ulliga får. Sen blev vi bjudna på redig mat: sås, päror o vildsvin med tillbehör så som polskt picklade polska svampar! Allt slank lätt ner!
 
Meh alltså, kan inte få nog av dessa godingar! Jag bara antar att det är ömsesidiga känslor!
 
Ella är också rätt förjust i ulldjuren!
 
Två ulldjur stångades under trädet för att få egentid med saltstenen ... Och jag kämpade på med pussar, ulldjur och mobilbilder!
 
Efter goematen följde fika och lite hästfrågesport! Sen lastade vi in skrivbord och stack hemåt!
 

Kommentera här: