Choklad, dop o överraskning!

Gårdagen avslutades med ett mycket gott 70-års-kalas! Det var morfar som firades och vi som firade bjöds på italiensk planka...vilken inte alls är så torr som det låter. Massor av kötter o frukter o melon o mormors egna potatissallad...o avslutningen var chokladtårta! Chokladtårta är i princip en tårta med bara choklad...o lite vaniljkräm i botten, fast den märks knappt så det är okej.


Idag var det dags för mer bjudemat! Vi skulle på kamratligt dop. Dopet hölls i en liten kyrka som liksom hade räfflade glasdörrar längst bak. Bakom glasdörrarna gjorde sig de inblandade i dopet redo...
Jag är inte den som är den utan försöker naturligtvis se igenom de räfflade glaset...men det ger inte så mycket men det ser ut som att föräldrarna (till dopbarnet) står först o ser det inte ut som att självaste pappan har något blomaktigt på kavajen? Hmm..

Ooooh, dom gifter sig!! Så innan dopningen började så blev dopebarnets föräldrar man och fru (jag tänkte väl att mamman var lite väl fin i håret för ett dop)!

Efteråt följde en glad dopmåltid och en avslappnad bröllopsmiddag...


        
    

Kommentarer:

1 Cissi:

skriven

Vilka är det?!

2 Författaren...:

skriven

kolla din mail, där finns lite mer anekdoter!

3 Syster Lisa:

skriven

Att det kan bli så trevligt på en och samma gång! händer bara dem bästa, och att det händer er, det är ju över alla förundran =) Men eftersom du är den allsmäktiga så ska man aldrig underskatta något!

Kommentera här: